Το θέμα της ημερίδας είναι : "ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ - ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ : ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ"

Σχετικά αρχεία: Αφίσα Πρόγραμμα


Στις 9 Μαρτίου 2009 και ώρα 16:00 μμ πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του Τομέα Αναισθησιολογικής Νοσηλευτικής, παρουσία του Συμβούλου του Τομέα κ. Ευάγγελου Γιαβασόπουλου. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας Επιτροπής του Τομέα (5μελής) για την τετραετία 2008-2012. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας συνήλθε η Πενταμελής Επιτροπή του Τομέα στην 1η συνεδρίαση και συστάθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος:     Ζωγραφάκη Κυβέλη
Γραμματέας:  Καραμήτρου Αγγελική
Ταμίας:         Δημοπούλου Χαρίκλεια
Μέλη:           Δαμίγου Φλώρα
                    Φώτης Φάνης


Ο Τομέας Αναισθησιολογικής Νοσηλευτικής διοργανώνει Ημερίδα στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" στις 31 Μαΐου 2014. (Περισσότερα...)


2004-2008 Ένας κύκλος ομαδικής προσπάθειας ολοκληρώνεται. Κάνοντας τον απολογισμό μας ως τομέας, μας δίνεται η δυνατότητα να χαρακτηρίσουμε την πορεία μας μάλλον σταθερή παρά ανοδική. Ο τομέας μέσα από τη συνεργασία του με την Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας καθώς και την Ελληνική Αναισθησιολογική εταιρεία ,καθώς και με άλλους επιστημονικούς
φορείς συμμετείχε σε συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις, τόσο με ημερίδες όσο και με στρογγυλά τραπέζια . Διαβάστε εδώ τον Απολογισμό...

Σελίδα 1 από 2

International Council of Nurses rcn.jpg ANA nurse CE American Nurses Association logo.gif
© 2019 Esne. All Rights Reserved. Powered by M&M
COM_PAYPLANS_LOGGER_CRON_START