Η ΕΛΛΟΚ στο 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

Η ΕΛΛΟΚ συμμετέχει στο 7ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας. Παρακάτω θα βρείτε σχετικό υλικό.

Αφίσα    Banner

Εκπαιδευτικό σεμινάριο TITAN

Πραγματοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου TITAN με θέμα την πρόληψη, ανίχνευση και αντιμετώπιση της αιματολογικής τοξικότητας σε ασθενείς με καρκίνο.

Βρείτε την αφίσα του σεμιναρίου εδώ.

Συγχαρητήρια για την εκλογή του Δημ. Παπαγεωργίου στο ΔΣ της EONS

Το ΔΣ του ΕΣΝΕ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή του Δημ. Παπαγεωργίου, μέλους του Τομέα Ογκολογικής Νοσηλευτικής του ΕΣΝΕ στο ΔΣ της European Oncology Nursing Society (EONS), στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της EONS, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009 στο Βερολίνο, στα πλαίσια του 13ου Πανευρωπαικού Συνεδρίου Ογκολογίας (ECCO) και του εύχεται καλή επιτυχία. (Ευχαριστήρια επιστολή)

4η Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Εναντίον του Καρκίνου (UICC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Σκοπός αυτής της ημέρας είναι η ευρύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού, ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της ασθένειας. Σχετικοί Σύνδεσμοι: WHO: World Cancer Day, International Union Against Cancer